Yeni Zelanda İngilizce Dil Okulları

          İngilizce'nin Önemi

                Herkes tarafından kabul edilen dünyanın en önemli dili hiç kuşku olmaksızın İngilizcedir. Eğer günümüze bir bakarsak her işyeri artık ikinci bir dil olarak İngilizce bilinmesini şart koşmakta. Bu nedenden dolayı bir milyardan fazla insanın ikinci bir dil olarak İngilizce konuştuğu tahmin ediliyor. Bir milyar insandan hemen  hemen 350.000.000'u İngilizceyi ana dil olarak kullanmaktadır.

            Yeni Zelanda'da İngilizce Dil Okulları

yeni zelanda dil kursu
Yeni Zelanda'da İngilizce
                Yeni Zelanda İngilizce dil kurslarında İngilizce öğrenmenin sağladığı yararlardan ilki İngilizceyi ana dil olarak kullan tecrübeli ve uzman öğretmen kadrolarından eğitim almanızdır. Eğer Yeni Zelanda’da yükseköğrenim yapmayı düşünüyorsanız oradaki dil okullarını araştırmakta şimdiden fayda vardır. İngilizceyi anadil olarak kullanan ülkenin üniversitelerinin talep ettiği IELTS, TOFEL seviyesinde olsanız bile, okumak istediğiniz ülkeye gitmeden bir süre önce yapacağınız pratikler, sizin oradaki ortama uyum sağlamanıza ve hayatınızın kolaylaşmasına yardımcı olacaktır.
                Yeni Zelanda İngilizce dil kursunda eğitime istediğiniz bir zaman diliminde başlanabilmektedir. Kursun devamlılığı eğitim görecek kişinin eğitimi için ayırdığı bütçe, zamana ve ulaşmak istediği dil seviyesine bağlı olarak, birkaç ay, bir yıl gibi sürelere ulaşabilir. Üniversitelerin sunmuş olduğu fırsatlar ise sadece belirli bir döneme kadar düzenlenebilmektedir.

                İngilizce Pratik


                Yeni Zelanda da okumaya, eğitim görmeye devam eden öğrenciler ailelerin yanında kalabilecekleri gibi yerleşke içinde ve dışında bulunan yurtlarda da konaklama yapabilmekteler. Nerede kalacağına karar verirken aile yanında konaklamak ekonomik açıdan daha rahat ve İngilizce pratik yapma olanağı açısından daha avantajlıdır. Kampüste kalmak ise kendi yaşıtlarınız arasında yan yana, kampüsün sağladığı imkânlar ile iç içe olma ve ulaşım sorununun olmaması göz önüne alınarak bir karara varılmalıdır. Dil okullarının sağladığı diğer bir avantaj ise çeşitli etkinlikler düzenleyerek İngilizce pratik yapmayı artırmak ve hoş vakit geçirmenizi sağlamaktır. İngilizcenin saf olarak konuşulduğu ülkelerden olan Yeni Zelanda, sizlere profesyonel seviyede İngilizce eğitimi sunuyor.

2 comments

5 Nisan 2014 15:50

Güzel makale teşekkür ederim,bu devirde ingilizce şart oldu.

Adsız
8 Nisan 2014 16:11

Gerçekten faydalı bir konu teşekkürler,

Yorum Gönder